Blijf veilig en verantwoord fit tijdens én na je zwangerschap!

Bij CrossFit Sneek geloven we in de kracht van elke moeder, zowel tijdens de zwangerschap als daarna. MamaFit is ons speciale programma dat zich richt op het ondersteunen en versterken van vrouwen tijdens deze bijzondere fase van hun leven. Tijdens de zwangerschap biedt MamaFit tal van voordelen, maar ook na de bevalling blijft het een waardevol programma voor nieuwe moeders. Onze deskundige coaches begeleiden je door veilige en effectieve trainingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en het veranderende lichaam.

Voor wie?

Het programma is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden van CrossFit Sneek. MamaFit is voor vrouwen die zwanger zijn, (recent) zijn bevallen en voor vrouwen die tot ongeveer twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. De lessen worden eenmaal per week aangeboden. Je kunt beginnen wanneer je wilt!

Meer informatie, gratis proefles of aanmelden voor MamaFit

Is MamaFit iets voor jou? Kom erachter tijdens een gratis proefles! Wil je meer weten, een proefles aanvragen of je direct aanmelden? Neem contact op via WhatsApp met onze coach Ellen Zwaga.